brazilie

Jouwpagina.nl

Reisdocumenten

Voor BraziliŽ dien je in het bezit te zijn van een geldig paspoort , geldig tot 6 maanden na terugkeer in Nederland. Blijf je langer dan 3 maanden dan dien je contact op te nemen met het consulaat. Bij aankomst moet je een ingevulde reiskaart inleveren bij de douane. Verlies deze niet, want bij terugkeer moet je het gestempelde document weer laten zien aan de douane!!. Tevens dien je een formulier bij je te hebben m.b.t. de goederen die je bij je hebt. En nog een laatste tip: vergeet niet je terugvlucht te herbevestigen!

-Klik hier voor het consulaat

Website van de Braziliaanse ambassade in Den Haag en het Braziliaans Consulaat in Rotterdam†††

www.brazilianembassy.nl/english/index.htm


-Vaccinatie overzicht

-Vaccinatie overzicht

www.travelclinic.com/216/brazilie.htm



(C) Jouwpagina.nl - Link aanvragen? Vragen? Opmerkingen? Contacteer deze beheerder.
Website statistieken